Totalleverandør innen brannvern og brannsikkerhet

Nortronik AS har hovedkontor i Førde og avdelingskontor på Lillestrøm. Nortronik er en totalleverandør innen brannvern, brannalarmanlegg, røykdykking og slokkeanlegg for brannslukking med gass. Organisasjonen består av 24 tilsette med bred og variert kompetanse på fagområder som brannvern og brannsikkerhet. Vår visjon er å være det naturlige valget innen brannsikring. I vårt arbeid mot dette, er det å være punktlig, ærlig og til å stole på, verdier vi verdsetter høyt.

Nortronik er direkteimportør av en rekke produkt, og har tilgang til et bredt spekter av varer knytt til brannvern og slokkeanlegg. I registeret vårt har vi produkt som brannslukkere, traller, kuplinger, skap, røykdykkerutstyr, brannbekledning/brannklær, brannalarmanlegg og anlegg for brannslukking med gass, samt utstyr for førstehjelp. Se produkt eller ta kontakt med oss for mer informasjon.

Vi har tett kommunikasjon med våre leverandører og jobber mot et felles mål om å tilby markedet de best tenkelige produkt og løsninger innen brannsikkerhet, brannvern og brannslukking. Nortronik tilbyr også service og vedlikehold av lettere materiell for brannslukking, som brannslukkere, med og uten tralle, annet brannslokkingsutstyr, røykdykkerutstyr, kompressor, brannalarmanlegg/brannvarslingsanlegg, slokkeanlegg med gass, samt løfteutstyr.

Vi tilbyr våre produkt og tjenester innen både maritim og landbasert sektor.
Bra-Tek AS og Ålesund Brannservice AS er heleide datterselskap lokalisert i Drammen og Ålesund. Som en del av Nortronik har vi derfor mulighet til å tilby samme konsept for våre selskap. I tillegg har Nortronik AS eierskap i Sentronik AS.

Se historie for mer informasjon om Nortronik.